Raamfolie Exact Op Maat

Wat is er nou praktischer dan raamfolie dat exact op maat voor u gesneden is? Eigenlijk helemaal niks, doormiddel van ons exact op maat systeem kunt u uw formaat raam aangeven. Waarna wij deze afmetingen precies voor u zullen uitsnijden op folie naar keuze. In dit bericht zullen wij u uitleggen wat voor raamfolie wij gebruiken en waarom, ook zullen wij uitleggen hoe wij precies te werk gaan. Om het zo duidelijk mogelijk voor u te maken!

 

Statisch Raamfolie Op Maat

Alhoewel vele andere bedrijven wél statisch raamfolie aanbieden doen wij dat niet, wij hebben hier bewust voor gekozen. Dit komt doordat wij vinden dat statisch raamfolie beter lijkt voor te doen dan dat het eigenlijk is, en wij willen uiteraard alleen maar producten verkopen met veel kwaliteit, een product dat lang mee gaat en uiteraard tevreden klanten.

 

Raamfolie Op Maat Snijden

Raamfolie op maat snijden, hoe doen wij dit precies? Wij doen dit uiteraard doormiddel van uw bestelling, ten eerste nemen wij de formaten over. Ten tweede pakken wij de raamfolie in kwestie, waarna wij eerst in de lengte zullen snijden. Vervolgens snijden wij de folie in de juiste breedte, wij zorgen er altijd voor dat er iets meer speling in de folie zit. Dit houdt in dat wij een paar centimeter extra zullen snijden, dit zorgt ervoor dat u als klant of aannemer de folie gemakkelijk kunt monteren zonder bang te zijn dat het te krap zit. En uiteindelijk kunt u eenvoudig de overbodige centimeters wegsnijden, dit zorgt voor een strakke look.

 

Waarom Snijden Wij Exact Op Maat?

U kunt zich misschien afvragen waarom wij exact op maat snijden, dit heeft onder andere te maken met het feit dat wij onze klanten zo goed mogelijk willen helpen. Door het voor u op maat te snijden hoeft u in principe alleen de folie te monteren, wij snijden ook exact voor u op maat om aan het milieu te denken. Op deze manier proberen wij verspilling of overbodig gebruik van plastic raamfolie te vermijden, en zo ons steentje bij te dragen.

 

Glasfolie Op Maat

Glasfolie is in principe hetzelfde als raamfolie, wij bieden verschillende glasfolies aan die exact voor u op maat gesneden kunnen worden. Hier ziet u een lijst met alle soorten uit ons assortiment:

– One-way-vision folie (Populair)
– Melkglasfolie
– Zandstraalfolie
– Transparante sticker
– Raamsticker voor- en/of achterdeur

Mocht u vragen hebben betreffende een van onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen.
Of u kunt hier klikken om alle raamfolies uit ons assortiment te bekijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Raamfolie Op Maat Op Voordeur

Op onze site kunt u onder andere veel decoratieve raamfolies vinden, waaronder; raamfolie op maat voor uw voor- of achterdeur, dit kan met uw eigen design, of voorgestelde opties (folie met vogels, bloemen etc.). U kunt er ook voor kiezen om uw familienaam op het folie te zetten. Wij snijden dit uit onze melkglasfolie, dit is net als zandstraalfolie een privacyfolie, dit houdt in dat het wel licht doorlaat maar geen zicht. Hiermee worden ramen dus geblindeerd en kan van beide kanten niet meer door het glas heen gekeken worden (in tegenstelling tot onze Spiegelfolies). Melkglasfolie is ten opzichte van zandstraalfolie iets matter qua uitstraling.

 

Montage

Voor de montage van uw raamfolie exact op maat hebben wij een uitlegvideo op onze website staan, ook hebben wij een stappenplan voor u gecreëerd waarin exact wordt uitgelegd wat de beste manier is om raamfolie te monteren.

 

Montage Service Particulier

Mocht u het niet zien zitten om zelf de raamfolie te monteren, hebben wij onze eigen montage service. Wij komen speciaal bij u langs om uw folie te monteren, voor meer informatie over onze service kunt u hier contact met ons opnemen.

bel nu