Kantoorruimte verbeteren?

Kantoorruimte Verbeteren? Zo Kun Je Dat Het Beste Doen!

Door corona zijn veel werknemers op advies van de werkgever thuis gaan werken, het is dan ook logisch dat het moeilijk is om weer elke dag naar kantoor te vertrekken. Wij hebben voor de werkgevers een aantal tips op een rijtje gezet waardoor werknemers makkelijker en sneller terug naar het kantoor willen komen. Tover uw kantoor om van een werkplek naar een gezellige plek! 

 

Creëer Speciale Ruimtes!

Speciale ruimtes is een brede term, om het iets te verduidelijken kan je het ook een unieke ruimte noemen. Iets wat je normaal niet zo 1 2 3 zou vinden in een kantoor, denk bijvoorbeeld aan stilte ruimtes of overlegboxen.

Met stilte ruimtes kunt u alle kanten op, van ontwerp van de muren, tot indelingen van het interieur. Wilt u uw werknemers een kans geven om zich te laten relaxen, zou een stilteruimte één van de maatregelen kunnen zijn die u zou kunnen treffen.

Met overlegboxen kunt u ook alle kanten op, maak de muren van glas, of glas met een uniek printfolie design, maak de buren uniek doormiddel van airtex (naadloos behang). Geef het  kleur! In overlegboxen kunnen collega’s zich op elkaar concentreren in een ruimte die energie geeft, wellicht komen hierdoor ideeën naar boven die elders niet naar boven waren gekomen.

 

Vrolijk Uw Kantoor Op!

Door uw huidige kantoor te veranderen creëert u een nieuwe werkplek. Een nieuwe omgeving kan zorgen voor een betere sfeer, betere werkplek, meer energie, al-om-al positieve voordelen dus. Mocht u zich afvragen hoe u uw kantoor op kunt knappen, hebben wij een paar dingen voor u genoteerd waar u vandaag de dag mee zou kunnen starten!

Hoe Groener Hoe Beter!

Wat bedoelen wij precies met de ruimte groener maken, creëer meer groen doormiddel van planten, het is een hele simpele manier om van bijvoorbeeld een saaie hoek een levendige hoek te maken. Planten zijn makkelijk aan te schaffen, mocht u niet geïnteresseerd zijn in het onderhouden van planten kunt u uiteraard ook voor nep-planten kiezen. Deze zullen ten alle tijden voldoen aan het opvullen en verkleurrijken van uw ruimte.

 

Zeg Gedag Tegen Saaie Kleuren!

U kunt op vele manieren uw kantoor opvrolijken doormiddel van kleurgebruik, het is gebleken uit een onderzoek dat mensen zich meer op hun gemak voelen bij een kamer waar veel kleuren zijn. U kunt op verschillende manieren kleur toevoegen aan uw ruimte, één hiervan is doormiddel van vloerbedekking. Weet u wel, dat ene tapijt met (net iets te) veel kleur? Leg deze op de grond om een unieke ruimte te creëren, u kunt zoals net genoemd ook uw muren aanpakken. Met onze Airtex (naadloos behang) kunt u tot wel 4 meter hoog en 30 meter lang naadloos behang laten plakken op uw muur. Doordat wij unieke designs aanbrengen maken wij uw ruimte een gepersonaliseerde ruimte.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef Uw Werkruimte Een Snufje Spelerigheid!

Door iets geks, bijvoorbeeld door een bar te plaatsen, geeft u uw kantoor een uniek item wat er voor zorgt dat de werksfeer verbeterd. U hoeft uw kantoor niet om te toveren in een kroeg, dat zou TE gezellig zijn. Door een kleine bar te plaatsen geeft u uw werknemers de gelegenheid zich thuis te voelen en ontspannen, hierdoor zullen collega’s het onderling beter met elkaar vinden, en zo zal de werksfeer verbeteren. Geef uw muren unieke designs, uw tafels gekke kleuren, breng meer creativiteit!

 

 

Ultieme Manier Om Uw Kantoorruimte En Werksfeer Te Verbeteren

Doormiddel van speciale ruimtes zoals stilteruimtes of overlegboxen geeft u uw werknemers de gelegenheid om tot zichzelf te komen, een andere manier om uw werknemers meer energie te geven is door uw kantoor te verbouwen, of beter gezegd, aan te pakken. Kale witte muren, houten tafels, vissengraatvloer, u kent het wel, de standaard kantoorsetting. Pak het aan! Overweeg de keuze om uw muren te schilderen (of Airtex te laten monteren), zet planten neer, geef uw tafels unieke kleuren, leg een kleurrijk tapijt neer! U kunt zoveel doen om uw kantoor te vermenselijken.

 

bel nu