Montageservice voor bedrijven & particulieren

Naast de online verkoop van onze producten leveren wij ook een montage-service aan voor zowel bedrijven als particulieren. Hoewel onze raamfolies prima zelf te plaatsen zijn, zorgen onze vakkundige installateurs voor een perfect resultaat. Hiermee worden problemen zoals luchtbelletjes en stofdeeltjes onder het folie voorkomen en wordt ook de juiste keuze bepaald van de raamzijde om risico op een thermische breuk te verminderen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u vragen of interesse in raamfolie, privacy folie en montage daarvan? Wij helpen u graag!

Vraag offerte aan

Raamspiegel.nl is onderdeel van Uniek Uniek Reclame diensten.

Professioneel en gegarandeerd

Uiteraard wordt hierbij de garantie geleverd voor gebreken die ontstaan door onjuiste montage van spiegelfolie (loslaten van de hoekjes en het ontstaan van vlekken of belletjes) tot 2 jaar. We leveren een TOTAAL-service waarbij ook het verwijderen en reinigen van oude folie en/of lijmresten zit inbegrepen.

Prijzen op maat

Hoewel wij streven naar eerlijke en openlijke prijzen, is het onmogelijk om een vast tarief per raam of per vierkante meter te specificeren. Dit heeft te maken met de veelzijdigheid van een klus:

  • Om hoeveel ramen gaat het in totaal? En wat is het formaat van de ramen?
  • Op welke verdieping wordt de folie geplaatst? (Voor het geval dat er een hoogwerker bijgehaald moet worden)
  • Aan welke zijde(s) van het raam/de ramen dient er geplakt te worden?

Daarnaast zijn er ook nog de reiskosten. Vandaar dat we op offerte-basis werken. Vraag HIER uw offerte aan. Het is daarbij belangrijk voor ons dat de informatie zo volledig mogelijk is: Aantal ramen en de formaten van de ramen, soort glas (HR+ of normaal dubbelglas?) en om welke verdieping het gaat. Laat ons ook graag uw bedrijfsgegevens en het adres weten.

Enkel topkwaliteit

Onze montage-service geldt helaas niet voor onze Budget-varianten. Dit komt omdat wij met de Budget-varianten niet de kwaliteit en houdbaarheid van de folies kunnen garanderen. Om de professionaliteit te waarborgen van onze installatie-service werken we daarom alleen met de hogere kwaliteit folies.

Bij grotere opdrachten kunnen wij eventueel vooraf langskomen voor een afspraak. Tijdens deze afspraak meten wij de ramen en voeren testen uit op de ramen met verschillende type folies. 

Neem contact met ons op

Hieronder ziet u foto’s van afgeronde projecten die door ons zijn gedaan.