Veiligheidsfolie

Bent u op zoek naar een betere bescherming van uw ramen? Dan is veiligheidsfolie de oplossing voor u! Deze transparante folie wordt op de binnenkant van beglazing aangebracht en zorgt ervoor dat scherven en splinters bijeen worden gehouden. Hierdoor wordt het risico op rondvliegende glasplinters tot een minimum beperkt. Onze specialisten zijn de nummer 1 specialisten op dit gebied en komen graag bij u langs om te kijken hoe veiligheidsfolie het beste toegepast kan worden in uw pand. Neem gemakkelijk contact met ons op en bescherm de meest fragiele plekken van uw gebouw met veiligheidsfolie.

De voordelen van veiligheidsfolie

Veiligheidsfolie heeft vele voordelen die bijdragen aan de beveiliging van zowel particuliere als zakelijke gebouwen en voertuigen. Deze folie zorgt voor een stevige barrière tegen doorval, waardoor ongelukken voorkomen kunnen worden. Het biedt tevens bescherming tegen extreme situaties zoals explosies, vuurwerk en merkgevaar. Veiligheidsfolie werkt scherfgebonden en inbraakvertragend, waardoor de veiligheid nog verder wordt vergroot. Daarnaast is het ook verkrijgbaar als zonwerende glasfilm, wat de energie-efficiëntie van een gebouw kan verbeteren. Bovendien is de folie geschikt voor montage op ramen, spiegels en voertuigen, en kan het tot wel twaalf jaar effectief zijn. Met BRC-, HACCP- en IFS-certificering en getest volgens diverse normen, is veiligheidsfolie de ideale keuze voor wie op zoek is naar maximale veiligheid.

Veiligheidsfolie montageservice voor bedrijven & particulieren

Wilt u uw ramen voorzien van veiligheidsfolie, maar bent u bang voor mogelijke fouten tijdens het aanbrengen? Geen zorgen, bij ons bent u aan het juiste adres! Wij bieden namelijk niet alleen veiligheidsfolie aan, maar ook een professionele montage-service voor zowel bedrijven als particulieren. Onze vakkundige installateurs zorgen voor een perfect resultaat zonder luchtbelletjes of stofdeeltjes onder het folie en voorkomen daarnaast ook risico op thermische breuk. Zo kunt u met een gerust hart genieten van extra veiligheid en privacy in uw pand. Wij zijn er om u te helpen, als de nummer 1 specialist op het gebied van veiligheidsfolie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u vragen of interesse in raamfolie, privacy folie en montage daarvan? Wij helpen u graag!

 Vraag offerte aan

Raamspiegel.nl is onderdeel van Uniek Uniek Reclame diensten.

Professioneel en gegarandeerd

Uiteraard wordt hierbij de garantie geleverd voor gebreken die ontstaan door onjuiste montage van veiligheidsfolie (loslaten van de hoekjes en het ontstaan van vlekken of belletjes) tot 2 jaar. We leveren een TOTAAL-service waarbij ook het verwijderen en reinigen van oude folie en/of lijmresten zit inbegrepen.

Prijzen op maat

Hoewel wij streven naar eerlijke en openlijke prijzen, is het onmogelijk om een vast tarief per raam of per vierkante meter te specificeren. Dit heeft te maken met de veelzijdigheid van een klus:

  • Aan welke zijde van het raam dient er geplakt te worden?
  • Op welke verdieping wordt de folie geplaatst? (Mogelijk dat er een hoogwerker bijgehaald moet worden)
  • Hoe groot zijn de ramen? En om hoeveel ramen gaat het in totaal?

Daarnaast zijn er ook nog de reiskosten. Vandaar dat we op offerte-basis werken. Vraag HIER uw offerte aan. Het is daarbij belangrijk voor ons dat de informatie zo volledig mogelijk is: Aantal ramen en de formaten van de ramen, soort glas (HR+ of normaal dubbelglas?) en om welke verdieping het gaat. Laat ons ook graag uw bedrijfsgegevens en het adres weten.

Enkel topkwaliteit veiligheidsfolie

Onze montage-service geldt helaas niet voor onze Budget-varianten. Dit komt omdat wij met de Budget-varianten niet de kwaliteit en houdbaarheid van de folies kunnen garanderen. Om de professionaliteit te waarborgen van onze installatie-service werken we daarom alleen met de hogere kwaliteit-folies.

Bij grotere opdrachten kunnen wij eventueel vooraf langskomen voor een afspraak. Tijdens deze afspraak meten wij de ramen en voeren testen uit op de ramen met verschillende type folie’s.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Hier onder wat foto’s van afgeronde projecten.