Warmtewerende folie.

Onze Warmtewerende folies weerkaatsen warmte stralingen en UV-straling. Hierdoor blijft het binnen een stuk cooler tijdens de zomer. D.m.v. onze warmtewerende folie kan er flink bezuinigd worden op energie-kosten aangezien airco overbodig wordt. Volgens berekeningen worden de kosten van de zonwerende folie (inclusief montage) bijna altijd al binnen 4 jaar terug verdiend door deze energiebezuiniging. Een tweede voordeel van zonwerende folies is dat irritante schitteringen verdwijnen en invallend licht op beeldschermen en monitoren wordt geminimaliseerd. Tenslotte wordt verkleuring van interieur en kleding sterk verminderd door de volledige bescherming van UV-straling.

Swipe hieronder naar links om alle producten te bekijken…
Deze producten verkopen wij als een van de weinige groothandels per strekkende cm  op 31,61,76,91,122 en 152 rol breedte

Zon- en warmtewerende Folie

Zonwerende folie PRO 20 goud

27.84 Prijs per m2
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €35.95.Huidige prijs is: €32.00. Prijs per m2
Aanbieding!

Zon- en warmtewerende Folie

Zonwerende folie PRO Smokey Donker

Oorspronkelijke prijs was: €45.00.Huidige prijs is: €35.95. Prijs per m2

Zon- en warmtewerende Folie

Zonwerende folie PRO | Zilver 5

27.84 prijs per m2

Zon- en warmtewerende Folie

Zonwerende folie PRO | Zilver 35

27.84 prijs per m2

Zon- en warmtewerende Folie

Zonwerende folie PRO Brons | 20

27.84 prijs per m2

Wij snijden warmtewerende folie op maat

Wij bieden een exact op maat service, hier snijden we de gewenste folie op maat ook nummeren wij de verschillende stukken folie zodat u klus soepel verloopt.

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €33.95.Huidige prijs is: €27.84. prijs per m2
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: €48.95.Huidige prijs is: €47.95. Prijs per m2

Zonwerende folies werken, net als onze spiegelfolies met een heel dun metalen laagje, dat een bepaald deel van de invallende stralingen (licht, UV en infrarood) weerkaatst of absorbeerd. Wij hanteren verschillende sterktes zonwerende folies die elk een bepaald percentage van de invallende stralingen en energie doorlaten (35%, 20% en 5%), Ga na wat in uw situatie gewenst is. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies, of vraag ons sample-pakket aan, waarbij wij van elke zonwerende folie een klein staaltje meezenden.

Let wel op dat doordat de folies een groot deel van de warmte absorberen, deze zelf warm kunnen worden. In sommige uitzonderlijke situaties kan dit leiden tot een verhoogd risico op thermische breuk. Lees hiervoor onze veelgestelde vragen om dit risico zo veel mogelijk te vermijden.

Montageservice voor bedrijven & particulieren

Naast de online verkoop van onze producten leveren wij ook een montage-service aan voor zowel bedrijven als particulieren. Hoewel onze raamfolies prima zelf te plaatsen zijn, zorgen onze vakkundige installateurs voor een perfect resultaat. Hiermee worden problemen voorkomen zoals luchtbelletjes en stofdeeltjes onder het folie en wordt ook de juiste keuze bepaald van de raamzijde om risico op thermische breuk te voorkomen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u vragen of interesse in raamfolie, privacy folie en montage daarvan? Wij helpen u graag!

 Vraag offerte aan

Raamspiegel.nl is onderdeel van Uniek Uniek Reclame diensten.

Professioneel en Gegarandeerd

Uiteraard wordt hierbij de garantie geleverd voor gebreken die ontstaan door onjuiste montage van spiegelfolie (loslaten van de hoekjes en het ontstaan van vlekken of belletjes) tot 2 jaar. We leveren een TOTAAL-service waarbij ook het verwijderen en reinigen van oude folie en/of lijmresten zit inbegrepen.

Prijzen op maat

Hoewel wij streven naar eerlijke en openlijke prijzen, is het onmogelijk om een vast tarief per raam of per vierkante meter te specificeren. Dit heeft te maken met de veelzijdigheid van een klus:

  • Aan welke zijde van het raam dient er geplakt te worden?
  • Op welke verdieping wordt de folie geplaatst? (Mogelijk dat er een hoogwerker bijgehaald moet worden)
  • Hoe groot zijn de ramen? En om hoeveel ramen gaat het in totaal?

Daarnaast zijn er ook nog de reiskosten. Vandaar dat we op offerte-basis werken. Vraag HIER uw offerte aan. Het is daarbij belangrijk voor ons dat de informatie zo volledig mogelijk is: Aantal ramen en de formaten van de ramen, soort glas (HR+ of normaal dubbelglas?) en om welke verdieping het gaat. Laat ons ook graag uw bedrijfsgegevens en het adres weten.

Enkel topkwaliteit

Onze montage-service geldt helaas niet voor onze Budget-varianten. Dit komt omdat wij met de Budget-varianten niet de kwaliteit en houdbaarheid van de folies kunnen garanderen. Om de professionaliteit te waarborgen van onze installatie-service werken we daarom alleen met de hogere kwaliteit-folies.

Bij grotere opdrachten kunnen wij eventueel vooraf langskomen voor een afspraak. Tijdens deze afspraak meten wij de ramen en voeren testen uit op de ramen met verschillende type folie’s.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Twijfelt u of u zonwerende folie wilt kopen?

Bent u op zoek naar een zonwerend glasfolie dat meer voor- dan nadelen heeft? Voordelen waaronder het vermijden van uv-stralen, voorkomen van zonschittering of om warmte buiten te houden? Ons zonwerende folie valt eenvoudig zelf te plakken, u kunt zelf uw raamformaat invoeren, waarna u dit snel en vlot geleverd krijgt. Mocht u niet zo handig zijn, of wilt u de zonwerende folie door ons laten plakken, dan is dat zeker mogelijk! Als u het door ons laat monteren weet u zeker dat er geen vuil, luchtbubbels of dwarrelende stof tussen het zonwerende folie en uw raam komt. Wij hebben verschillende soorten en kleuren zonwerende folie in ons assortiment, wij willen u graag helpen door uit te leggen hoe het eigenlijk werkt…

Hoe werkt warmtewerende raamfolie precies?

In principe bestaat de straling van de zon uit een paar elementen. De straling bestaat ten eerste uit UV-straling, deze straling is onzichtbaar. Daarnaast bestaat het uit infrarood straling, oftewel de warmte die wij als mens zijnde voelen. En last but not least het zichtbare licht, dus dat houdt in de weerspiegeling etc. er zijn verschillende soorten zonwerende raamfolies beschikbaar op onze site. De verschillen tussen bijvoorbeeld onze warmtewerendefolies zijn voornamelijk de lichtdoorlatendheid, oftewel het tint %, hoe lager het percentage, hoe minder licht het doorlaat, het % warmte dat het tegenhoudt et cetera. Meer informatie kunt u vinden bij het product zelf, er staat een duidelijke omschrijving bij elk product.

Bekijk hier onze (warmtewerende) folies!

 

Is zonwerende raamfolie de beste oplossing?

Of het de beste oplossing is blijft een vraag, wat wel bekend is is dat het een voordelige en effectieve manier is om zonlicht buiten de deur te houden. Hoe is het voordelig? Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van AC (Airconditioning) of ventilators, als je het daarmee vergelijkt is het een super voordelige oplossing. De montage van de raamfolie is daarnaast enorm gemakkelijk, u besteld het, u ontvangt het, u plakt het op uw raam en u merkt meteen dat uw kantoor, uw huis, uw appartement een stuk koeler is. In vergelijking met een zonnescherm is het aanzienlijk goedkoper, alleen al hierom is het dus een goede investering! Wij hebben verschillende soorten zonwerende raamfolies, denk aan het tint percentage, kleuren, maten etc. Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

Hier onder wat foto’s van afgeronde projecten.