Raamfolie: Spiegelfolie, Zonwerende Folie en Privacy Folie

Onder onze raamfolies vallen Spiegelfolies, Zonwerende folies en Privacy folies. Al onze raamfolies zijn zelfklevend: deze bevatten een lijmlaag die vrijkomt wanneer het schutvel wordt verwijderd. Hierdoor zijn de folies eenvoudig zelf aan te brengen en gaan minimaal 7 jaar mee.

De folie is op maat te bestellen en zelf te monteren met onze montage Handleiding plakken Raamfolie.
Besteed u het liever uit helpen wij u natuurlijk graag. Ook als u andere vragen of informatie wilt staan we u graag te woord Contact

Veiligheidsfolie

 

Een aantal van onze raamfolies komen in twee varianten: de PRO-variant en de Budget-variant.  Wat betreft het spiegelend effect en het privacy effect is er geen onderscheid en ook de zonwerende capaciteit is bij beide varianten gelijk. Het verschil zit vooral in de kwaliteit en stevigheid van het materiaal. Doordat de PRO-variant stijver is, is deze een stuk makkelijker te plaatsen, en zal ook langer mee gaan (zie de product-specificaties per raamfolie).

Ook hebben wij verschillende tools die u kunt bestellen om zelf de folie aan te brengen. Deze tools zijn een handig hulpmiddel om het folie zo straks mogelijk te plaatsen.

Raamfolie

Raamfolie kopen? Dan bent u op de goede plek! Wij hebben verschillende soorten folies, die u op uw raam, deur, kantoorraam enz. kunt plakken. De folie geeft de ruit een nieuw leven, met een strakke, chique of weerspiegelende look. Wij hebben alle soorten folies, van Privacy Folie tot Zonwerende Folie of Spiegelfolie.


Raamfolie op maat

Laat je inspireren door ons assortiment, wij hebben verschillende folies die wij exact voor u op maat kunnen maken. Plakfolie, staat ook wel bekend als Plakplastic of Raamfolie, afhankelijk van het soort folie (Privacy Folie of Zonwerende Folie), zorgt ervoor dat naar binnen kijken een stuk lastiger wordt. Terwijl het de natuurlijke licht inval toelaat. Kijk verder op onze site om te ontdekken welke soorten folie Exact Op Maat te bestellen zijn!


Soorten raamfolie

Wij hebben verschillende soorten Raamfolie in ons assortiment. Afhankelijk van de soort kunnen wij ze perfect voor u op maat maken! Hier zijn al onze raamfolies op een rijtje:
– Privacy Folie
– Zilveren Spiegelfolie
– Gouden Spiegelfolie
– Zandstraalfolie
– One-Way-Vision Folie
– Voordeurfolie (Met familienaam of nummer)
– Uw eigen foto/logo (neem contact met ons op!)


FAQ
Wat zijn de voordelen van Raamfolie?
Raamfolie heeft meerdere voordelen:
• Zorgt ervoor dat u meer privacy heeft.
• Mogelijkheid om letters of vormen uit het folie te snijden denk hierbij aan namen of een huisnummer
• Laat natuurlijk licht door.


Kan de raamfolie gebruikt worden op HR++ glas?

Ja zeker, omdat de folie geen warmte vasthoudt is het mogelijk om de raamfolie te gebruiken op HR++ glas.
Is het mogelijk om de folie op maat te laten produceren? Het is zeker mogelijk om uw folie Exact Op Maat te laten maken, het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen en uw verlangen door te geven!


Kan ik mijn raamfolie zelf ontwerpen?

Wij hebben verschillende soorten folies waarop u uw eigen ideeën werkelijkheid kunt maken, mocht u interesse hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.


Kan ik zelf de folie plaatsen? Uiteraard kan iedereen de folie plakken, het wordt wel aangeraden om onze Montage Tools te gebruiken, dit maakt het een stuk makkelijker. Ook kunt u ons Montagefilmpje bekijken voor extra tips.


Voor meer FAQ kunt u hier(link) terecht