Raamfolie: Spiegelfolie, Zonwerende Folie en Privacy Folie

Onder onze raamfolies vallen Spiegelfolies, Zonwerende folies en Privacy folies. Al onze raamfolies zijn zelfklevend: deze bevatten een lijmlaag die vrijkomt wanneer het schutvel wordt verwijderd. Hierdoor zijn de folies eenvoudig zelf aan te brengen en gaan minimaal 7 jaar mee.

De folie is op maat te bestellen en zelf te monteren met onze montage Handleiding plakken Raamfolie.
Besteed u het liever uit helpen wij u natuurlijk graag. Ook als u andere vragen of informatie wilt staan we u graag te woord Contact

Een aantal van onze raamfolies komen in twee varianten: de PRO-variant en de Budget-variant.  Wat betreft het spiegelend effect en het privacy effect is er geen onderscheid en ook de zonwerende capaciteit is bij beide varianten gelijk. Het verschil zit vooral in de kwaliteit en stevigheid van het materiaal. Doordat de PRO-variant stijver is, is deze een stuk makkelijker te plaatsen, en zal ook langer mee gaan (zie de product-specificaties per raamfolie).

Ook hebben wij verschillende tools die u kunt bestellen om zelf de folie aan te brengen. Deze tools zijn een handig hulpmiddel om het folie zo straks mogelijk te plaatsen.