Spiegelfolie

Vanaf nu kunnen uw gordijnen overdag weer open, en die strook matglas kan van het raam zonder dat u het gevoel heeft dat u in een etalage zit. Ook uw inboedel is hierdoor beter beschermt tegen nieuwsgierige en grijpgrage gluurders. Bovendien zijn al onze spiegelfolies ook zonwerend en blokkeren 99% van de UV-stralingen en warmte-stralingen.

Een superdun metaal-laagje dat verwerkt zit in de spiegelfolie zorgt dat het invallende licht weerkaatst wordt. Hierdoor ontstaat het spiegel-effect. Let wel op: De zijde van het raam dat spiegelt is dus de zijde waar het meeste licht op valt. Normaal gesproken is dit altijd de buitenzijde van een raam, omdat dag-licht nou eenmaal veel feller is dan kunstmatige verlichting (zelfs op grijze dagen of bij schemering). Echter wanneer het buiten donker wordt, bieden de spiegelfolies dus geen privacy meer. Daarom wordt wel aangeraden om s’avonds altijd nog de gordijnen dicht te doen.

Kijk bij onze veelgestelde vragen in welke situaties spiegelfolies het beste te gebruiken zijn, en wanneer deze misschien juist afgeraden worden. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen, of een sample-pakket bestellen.

Spiegelfolies zijn de ideale Privacy folie, aangezien deze folies ervoor zorgen dat er van buitenaf geen inkijk mogelijk is terwijl er van binnen wel gewoon naar buiten gekeken kan worden. Dit wordt ook wel een ‘one-way vision’ effect genoemd.
Daarnaast houd het de warmte buiten en isoleert het juist weer in de winter.

Wij zijn de enigste groothandel die deze folie aanbied per strekkende cm en rollen op vooraad heeft op de volgende breedtes 31, 61, 76, 91, 122, 152.

Spiegel folie exact op maat bestellen?

Wij bieden de extra optie om de folie exact op maat te bestellen, zo betaald u alleen voor de folie die daadwerkelijk geplakt word en heeft u geen rest afval.
Wij raden aan de folie iets groter te bestellen.

Montageservice voor bedrijven & particulieren

Naast de online verkoop van onze producten leveren wij ook een montage-service aan voor zowel bedrijven als particulieren. Hoewel onze raamfolies prima zelf te plaatsen zijn, zorgen onze vakkundige installateurs voor een perfect resultaat. Hiermee worden problemen voorkomen zoals luchtbelletjes en stofdeeltjes onder het folie en wordt ook de juiste keuze bepaald van de raamzijde om risico op thermische breuk te voorkomen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u vragen of interesse in raamfolie, privacy folie en montage daarvan? Wij helpen u graag!

 Vraag offerte aan

Raamspiegel.nl is onderdeel van Uniek Uniek Reclame diensten.

Professioneel en Gegarandeerd

Uiteraard wordt hierbij de garantie geleverd voor gebreken die ontstaan door onjuiste montage van spiegelfolie (loslaten van de hoekjes en het ontstaan van vlekken of belletjes) tot 2 jaar. We leveren een TOTAAL-service waarbij ook het verwijderen en reinigen van oude folie en/of lijmresten zit inbegrepen.

Prijzen op maat

Hoewel wij streven naar eerlijke en openlijke prijzen, is het onmogelijk om een vast tarief per raam of per vierkante meter te specificeren. Dit heeft te maken met de veelzijdigheid van een klus:

  • Aan welke zijde van het raam dient er geplakt te worden?
  • Op welke verdieping wordt de folie geplaatst? (Mogelijk dat er een hoogwerker bijgehaald moet worden)
  • Hoe groot zijn de ramen? En om hoeveel ramen gaat het in totaal?

Daarnaast zijn er ook nog de reiskosten. Vandaar dat we op offerte-basis werken. Vraag HIER uw offerte aan. Het is daarbij belangrijk voor ons dat de informatie zo volledig mogelijk is: Aantal ramen en de formaten van de ramen, soort glas (HR+ of normaal dubbelglas?) en om welke verdieping het gaat. Laat ons ook graag uw bedrijfsgegevens en het adres weten.

Enkel topkwaliteit

Onze montage-service geldt helaas niet voor onze Budget-varianten. Dit komt omdat wij met de Budget-varianten niet de kwaliteit en houdbaarheid van de folies kunnen garanderen. Om de professionaliteit te waarborgen van onze installatie-service werken we daarom alleen met de hogere kwaliteit-folies.

Bij grotere opdrachten kunnen wij eventueel vooraf langskomen voor een afspraak. Tijdens deze afspraak meten wij de ramen en voeren testen uit op de ramen met verschillende type folie’s.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Hier onder wat foto’s van afgeronde projecten.