Spiegelfolie

Vanaf nu kunnen uw gordijnen overdag weer open, en die strook matglas kan van het raam zonder dat u het gevoel heeft dat u in een etalage zit. Ook uw inboedel is hierdoor beter beschermt tegen nieuwsgierige en grijpgrage gluurders. Bovendien zijn al onze spiegelfolies ook zonwerend en blokkeren 99% van de UV-stralingen en warmte-stralingen.

Een superdun metaal-laagje dat verwerkt zit in de spiegelfolie zorgt dat het invallende licht weerkaatst wordt. Hierdoor ontstaat het spiegel-effect. Let wel op: De zijde van het raam dat spiegelt is dus de zijde waar het meeste licht op valt. Normaal gesproken is dit altijd de buitenzijde van een raam, omdat daglicht nou eenmaal veel feller is dan kunstmatige verlichting (zelfs op grijze dagen of bij schemering). Echter wanneer het buiten donker wordt, bieden de spiegelfolies dus geen privacy meer. Daarom wordt wel aangeraden om ‘s avonds altijd nog de gordijnen dicht te doen.

Kijk bij onze Veelgestelde Vragen in welke situaties spiegelfolies het beste te gebruiken zijn, en wanneer deze misschien juist afgeraden worden. Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen, of een sample-pakket bestellen.

Spiegelfolies zijn de ideale Privacy folie, aangezien deze folies ervoor zorgen dat er van buitenaf geen inkijk mogelijk is terwijl er van binnen wel gewoon naar buiten gekeken kan worden. Dit wordt ook wel het ‘one-way-vision’ effect genoemd.
Daarnaast houd het de warmte buiten en isoleert het juist weer in de winter.

Wij bieden folie aan op 6 verschillende rol breedte, u kunt per strekkende cm bestellen

Wij zijn de enige groothandel die deze folie aanbied per strekkende cm en rollen op voorraad heeft op de volgende breedtes 31, 61, 76, 91, 122, 152.

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Spiegel folie exact op maat bestellen?

Wij bieden de extra optie om de folie exact op maat te bestellen, zo betaald u alleen voor de folie die daadwerkelijk geplakt word en heeft u geen rest afval.
Wij raden aan de folie iets groter te bestellen.

Montageservice voor bedrijven & particulieren

Naast de online verkoop van onze producten leveren wij ook een montage-service aan voor zowel bedrijven als particulieren. Hoewel onze raamfolies prima zelf te plaatsen zijn, zorgen onze vakkundige installateurs voor een perfect resultaat. Hiermee worden problemen voorkomen zoals luchtbelletjes en stofdeeltjes onder het folie en wordt ook de juiste keuze bepaald van de raamzijde om risico op thermische breuk te voorkomen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u vragen of interesse in raamfolie, privacy folie en montage daarvan? Wij helpen u graag!

 Vraag offerte aan

Raamspiegel.nl is onderdeel van Uniek Uniek Reclame diensten.

Professioneel en Gegarandeerd

Uiteraard wordt hierbij de garantie geleverd voor gebreken die ontstaan door onjuiste montage van spiegelfolie (loslaten van de hoekjes en het ontstaan van vlekken of belletjes) tot 2 jaar. We leveren een TOTAAL-service waarbij ook het verwijderen en reinigen van oude folie en/of lijmresten zit inbegrepen.

Prijzen op maat

Hoewel wij streven naar eerlijke en openlijke prijzen, is het onmogelijk om een vast tarief per raam of per vierkante meter te specificeren. Dit heeft te maken met de veelzijdigheid van een klus:

  • Aan welke zijde van het raam dient er geplakt te worden?
  • Op welke verdieping wordt de folie geplaatst? (Mogelijk dat er een hoogwerker bijgehaald moet worden)
  • Hoe groot zijn de ramen? En om hoeveel ramen gaat het in totaal?

Daarnaast zijn er ook nog de reiskosten. Vandaar dat we op offerte-basis werken. Vraag HIER uw offerte aan. Het is daarbij belangrijk voor ons dat de informatie zo volledig mogelijk is: Aantal ramen en de formaten van de ramen, soort glas (HR+ of normaal dubbelglas?) en om welke verdieping het gaat. Laat ons ook graag uw bedrijfsgegevens en het adres weten.

Enkel topkwaliteit

Onze montage-service geldt helaas niet voor onze Budget-varianten. Dit komt omdat wij met de Budget-varianten niet de kwaliteit en houdbaarheid van de folies kunnen garanderen. Om de professionaliteit te waarborgen van onze installatie-service werken we daarom alleen met de hogere kwaliteit-folies.

Bij grotere opdrachten kunnen wij eventueel vooraf langskomen voor een afspraak. Tijdens deze afspraak meten wij de ramen en voeren testen uit op de ramen met verschillende type folies.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Hier onder wat foto’s van afgeronde projecten.

Twijfelt u over de spiegelfolie?

Spiegelende raamfolie, wat is dat nou eigenlijk? Zoals de naam het al zegt is het een raamfolie dat een spiegeleffect heeft, ideaal voor privacy in uw hal, keuken, woonkamer, badkamer of op kantoor. Onze glasfolie is speciaal gemaakt voor op uw raam. Met onze verschillende soorten en kleuren spiegelfolie vindt u altijd wat u nodig heeft, mocht u vragen hebben of een gratis sample willen bestellen van deze folie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ramen met spiegelend effect

Misschien dacht u dat spiegelfolie alleen bestond voor muren of wanden, dan kan ik u vertellen dat het ook bestaat in de vorm van glasfolie. Het wordt vaak gebruikt als anti-inkijk techniek, aangezien er vanaf de buitenkant niet naar binnen gekeken kan worden. Mocht u langs een drukke straat wonen zorgt deze folie voor een stukje privacy en een veilig gevoel. Naast dat onze spiegelend raamfolie dus goed is voor uw privacy, is het ook zonwerend, dit houdt in dat de warmte wat er doorheen komt enorm verminderd wordt. Goed voor een gekoelde werkplek of woonkamer. Zolang u de raamfolie aanbrengt zonder dat er vuil of luchtbellen onder zitten zorgt deze folie voor een strakke, chique look, raamfolie wordt ook wel gezien als een goedkope raamdecoratie. Op onze site vindt u verschillende soorten raamfolie, mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen!

Spiegelende plakfolie

Spiegelde plakfolie blijft een populair en geliefd product onder het volk, doordat het eenvoudig te bemachtigen is en een eigen/nieuwe sfeer creëert. Raamspiegel helpt u graag met het uitkiezen van een product die voor u gemaakt is!