tunnel club speciale folie montage

Tunnel Club Ajax

De tunnel club is een van de speciaalste projecten die we gedaan hebben. Naast dat de klus is uitgevoerd bij voetbal club Ajax is het een concept die nog nergens anders zo is uitgevoerd.

We kunnen allemaal de beelden van de voetballers die in de rij staan om het veld op te komen. In deze tunnel zat vroeger een visio therapeut deze heeft plaats gemaakt voor een luxe restaurant waar bezoekers (vaak speciale gasten) kunnen zitten en de spelers kunnen zien staan voor ze het veld op komend

Het leuke is dat je vanuit het restaurant wel de spelers kan zien alleen de spelers kunnen het restaurant niet inkijken.

We hebben eerst de ramen voorzien van een speciale blindelings folie en daarna de ramen voorzien van one way vision folie eigenlijk op de zelfde manier als dat we bij het supporters home gedaan hebben alleen is deze one way vision wit.

Als je een wedstrijd volgt op tv lijk je een witte muur te zien als de spelers in de tunnel staan, het leuke is dus dat dit geen muur is maar een door ons geplaktraam waar dus mensen achter zitten.

RTL z kwam langs en heeft alles gefilmd en in samen werking met argitect … is alles tot een prachtig geheel

Gekomen.

We hebben de smokey folie gebruikt en de one way vision.

Dit bericht is gepost in ;. Bookmark de link.
bel nu