Welke raamfolie is ideaal voor uw klus?

Wat is raamfolie?

Wat is raamfolie nou precies, raamfolie heeft verschillende functies. Zo kan het anti-inbraak zijn, een spiegelend effect creëren, zicht van één kant blokkeren, een extra beschermlaag bieden, zonwerende functies hebben enz. raamfolie is een heel breed begrip. Raamfolie is een folie gemaakt van een speciaal soort materiaal wat u op een raam kunt plakken. Ook maken wij gebruik van statisch raamfolie.

 

Wat is statisch raamfolie?

Wat is statisch raamfolie? Statisch raamfolie is een specifiek soort folie dat doormiddel van een statische lading aan ramen kan hechten. Dit betekent dat de folie dus geen kleef-/lijmlaag bevat aan de plakzijde. Dat het statisch is betekent automatisch ook dat je de folie meerdere malen aan kunt brengen, dit is ideaal mocht u een beginnende plakker zijn! U kunt het zelfs na een langere periode nog verwijderen en opnieuw aanbrengen. Mocht u interesse hebben in dit product, of een essentiële vraag/opmerking hebben kunt u hier vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij hebben deze folie in verschillende uitvoeringen, waaronder onze 20 en 35 versies.

Verschil tussen onze 20 en 35 versie raamfolie

Wat is het verschil tussen onze 20 en 35 versie raamfolie? Wij snappen heel goed dat u niet gelijk op het eerste oog een verschil ziet tussen de 2 varianten. Wellicht snapt u het als er een kleine uitleg bij gegeven wordt, de getallen in de varianten betekent het lichtdoorlatendheid in percentages. Dit wilt zeggen dat bijvoorbeeld onze Spiegelfolie Pro 20 dus 20% licht doorlaat, in vergelijking met onze Spiegelfolie Pro 35 is dat dus 15% minder. Hierdoor weerspiegelt de 20 versie dus automatisch meer, en ziet het er van de binnenkant ietsjes donkerder uit, alhoewel er prima zonder belemmering doorheen te kijken valt.

Hieronder hebben wij een paar voorbeelden van de verschillen tussen onze 20 en 35 folie:

 

Raamfolie waar je niet doorheen kunt kijken

Met raamfolie waar je niet doorheen kunt kijken kun je verschillende dingen bedoelen, namelijk privacy folie, spiegelfolie, one-way-vision folie, zandstraalfolie etc. De functie van deze folies is uiteraard dat je niet van buiten naar binnen kunt kijken, of niet van binnen naar buiten. Uiteraard volkomen afhankelijk waar u de folie voor wilt gebruiken. Wij hebben al onze folies op een rijtje gezet die u privacy bieden:

One-way-vision folie
Spiegelfolie
Privacy folie
Zandstraalfolie

 

Hoe raamfolie plakken

Het plakken van raamfolie lijkt ingewikkeld, maar kan in principe door iedereen die een beetje handig is uitgevoerd worden. Echter kan de kwaliteit van het resultaat behoorlijk veranderen door kleine foutjes tijdens de montage. Daarom raden wij u aan om tijdens het plakken de stappen van onze handleiding te volgen. Voor een gegarandeerd perfect resultaat kunt u ook kiezen voor onze montage-service.

Montagevideo en handleiding

Deze montage video en handleiding zijn als hulpmiddel bedoeld. Doordat elke folie net een andere functie heeft zal de perfecte werkwijze soms ook iets verschillen. Wanneer gekozen wordt om de folie zelf te monteren ligt de verantwoordelijkheid bij de klant zelf. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen

Sample bestellen

Bestel hier uw samples om er achter te komen of het door u uitgekozen product echt bij u past!

bel nu