Welke raamfolie is ideaal voor uw klus?

Wat is raamfolie?

Wat is raamfolie nou precies, raamfolie heeft verschillende functies. Zo kan het anti-inbraak zijn, een spiegelend effect creëren, zicht van één kant blokkeren, een extra beschermlaag bieden, zonwerende functies hebben enz. raamfolie is een heel breed begrip. Raamfolie is een folie gemaakt van een speciaal soort materiaal wat u op een raam kunt plakken. 

 

Verschil tussen onze 5% 20% en 35% versie raamfolie

Wat is het verschil tussen onze 5% 20% en 35% versie raamfolie? Wij snappen heel goed dat u niet gelijk op het eerste oog een verschil ziet tussen de 2 varianten. Wellicht snapt u het als er een kleine uitleg bij gegeven wordt, de getallen in de varianten betekent het lichtdoorlatendheid in percentages. Dit wilt zeggen dat bijvoorbeeld onze Spiegelfolie Pro 20 dus 20% licht doorlaat, in vergelijking met onze Spiegelfolie Pro 35 is dat dus 15% minder. Hierdoor weerspiegelt de 20 versie dus automatisch meer, Ook is de tint van binnen naar buiten iets donkerder, De 35% oogt zeer natuurlijk je heb bijna niet door dat er een folie op de raam zit, Van buiten af heb je een 50% spiegeling het geeft dus minder privacy als de 20 of de 5 serie.

De 20% folie heeft een lichte tint en een goede spiegel van buiten af, De 5 % is iets donkerder en geeft een zeer goede spiegeleffect.

Voor een woonkamer adviseren we de 35 % of de 20 %, net hoeveel licht u in huis heeft.

Hieronder hebben wij een paar voorbeelden van de verschillen tussen onze 20 en 35 folie:

 

Raamfolie waar je niet doorheen kunt kijken

Met raamfolie waar je niet doorheen kunt kijken kun je verschillende dingen bedoelen, namelijk privacy folie, spiegelfolie, one-way-vision folie, zandstraalfolie etc. De functie van deze folies is uiteraard dat je niet van buiten naar binnen kunt kijken, of niet van binnen naar buiten. 
volkomen afhankelijk waar u de folie voor wilt gebruiken. Wij hebben al onze folies op een rijtje gezet die u privacy bieden:

Let op als je echt 100% dekking wilt is het verstandig de privacy folie of de zandstraal folie te kiezen, de spiegel folie of de one way vision folie zijn goede producten als u zelf naar buiten wilt kijken maar tog privacy wilt. Alleen in de avond werkt het minder, als het buiten donker is en je heb binnen de lampen aan word het zicht wel enig sinds belemmerd maar geeft dus geen 100% dekking.
 

One-way-vision folie
Spiegelfolie
Privacy folie
Zandstraalfolie

 

Hoe raamfolie plakken

Het plakken van raamfolie lijkt ingewikkeld, maar kan in principe door iedereen die een beetje handig is uitgevoerd worden. Echter kan de kwaliteit van het resultaat behoorlijk veranderen door kleine foutjes tijdens de montage. Daarom raden wij u aan om tijdens het plakken de stappen van onze handleiding te volgen. Voor een gegarandeerd perfect resultaat kunt u ook kiezen voor onze montage-service.

Montagevideo en handleiding

Deze montage video en handleiding zijn als hulpmiddel bedoeld. Doordat elke folie net een andere functie heeft zal de perfecte werkwijze soms ook iets verschillen. Wanneer gekozen wordt om de folie zelf te monteren ligt de verantwoordelijkheid bij de klant zelf. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen

Sample bestellen

Bestel hier uw samples om er achter te komen of het door u uitgekozen product echt bij u past!

bel nu