Blog Raamspiegel.nl

Raamspiegel is onderdeel van het reclame bureau Uniek Reclame. Uniek Reclame is het reclamebureau voor ondernemers en particulieren in heel Nederland. Ons reclamebureau is gespecialiseerd in het bestickeren en bedrukken van bedrijfspanden, ramen, gevels en nog veel meer. Wij zorgen dat uw reclame uitingen zoveel mogelijk opvallen. Van het ontwerpen van uw visitekaartje tot het bestickeren van uw auto. Uniek Reclame regelt het voor u.

Het monteren van folie voor uw bedrijfspand of woning brengt zo zijn voordelen met zich mee. De meeste aanvragen krijgen wij in de zomer, waarom is dit zal u denken? Doordat het folie dat wij monteren het voordeel met zich meebrengt dat het warmte werend is. De warmte die binnen komt wordt voor 77% verminderd. Hierdoor is het in de zomer ook nog steeds in uw bedrijfspand of woning goed leefbaar zeker nu de zomers steeds warmer worden.

Samen met het verminderen van warmte dat naar binnen schijnt zal het ook nog een stuk privacy met zich meenemen. De folie heeft 4 lagen die allemaal hun eigen voordeel met zich meebrengen voor uw privacy.

Doordat deze lagen zo zijn samengesteld zal het zicht met 79% worden verminderd van de ramen vanaf de buitenkant. Vanuit de binnenkant zal je als nog naar buiten kunnen kijken.

U heeft ook vast weleens gehoord van UV-licht? Als je te lang hierin blijft liggen op het strand zorgt het UV-licht ervoor dat u er rood vandaan komt. Ook als je een zwart T-shirt op de vensterbank laat liggen en de volgende dag is het verkleurd dat komt door het UV-Licht. Ook ons folie heeft hier een slimme oplossing voor. Doordat er in het folie ook een UV-bestendige transparant polyesterfolie laag heeft zal dit 100% van alle schadelijke UV-lichten tegen houden.

Het plakken van de folie is niet heel makkelijk om te doen. Dit komt omdat het erg gevoelig is voor stof en andere deeltjes die er heel makkelijk tussen komen. Als dit gebeurt zal de folie of scheuren of u kunt het gelijk weggooien daarom hebben wij zelf ook een eigen montage service. Deze service is bedoelt om dit voor u uit handen te nemen zodat u zelf niet deze lastige klus hoeft te doen. Wij hopen doormiddel van deze kleine blog u wat meer informatie te hebben gegeven over hoe en wat wij precies doen.

Via onze site kunt u snel en gemakkelijk een aanvraag doen of een offerte opvragen. Wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden en u daarmee helpen.

Groet,

Raamspiegel Team